vineri, 24 octombrie 2014

Noutăți privind serviciile oferite clienților

Pentru că CEZ Vânzare dorește să fie un partener de încredere pentru clienții săi, având mereu în vedere oferirea serviciilor la cele mai înalte standarde calitative și respectarea exigențelor pieței energetice din România, începand cu luna noiembrie a anului curent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor și implementează sistemul de autocitire.

Serviciul de autocitire a contorului vine ca alternativă la actualul sistem de facturare pe baza convențiilor de consum sau a istoricului de facturare, răspunzând în acest mod solicitărilor adresate de către clienți.

Transmiterea indecșilor autocitiți va fi posibilă lunar, într-un interval de câteva zile înscrise în cuprinsul facturilor de energie, pe care clienții urmează să le primească în perioada următoare.

Acest mod de facturare nu este obligatoriu, clienții care vor să primească în continuare facturi estimate în baza istoricului sau al convențiilor o pot face fără a fi necesar nici un demers în acest sens.

Proiectul a fost inițiat în urmă cu câteva luni și a avut în vedere realizarea infrastructurii necesare preluării indecșilor în condiții de siguranță, confidențialitate și confort, precum și actualizarea sistemului informatic comercial, astfel încat să permită validari și emiterea facturilor în baza indecșilor autocitiți.

Pentru corecta informare a partenerilor contractuali, a fost demarată o campanie care a făcut primii pași prin vizitarea Autorităților locale, facand aici referire la Primari, Președinți de Consilii Județene și Prefecți. La final, voi împărtăși cu voi rezultatele.

Ne dorim ca veștile să ajungă cât mai repede la toți, știind cât de mult și-au dorit unii dintre clienții noștrii acest serviciu.

Fideli scopului declarat atunci când am început dialogul prin intermediul blogului, vom reveni foarte curând cu alte noutăți importante pentru clienți, atât rezultate din proiectele noastre de dezvoltare cât și din modificările legislative.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu