miercuri, 13 august 2014

Sa protejam natura si sa primim E-factura! – episodul 2


Incep prin a va adresa o intrebare: cati dintre dumneavoastra ati aderat la serviciul E-factura si ati beneficiat de avantajele pe acesta care le presupune? Asa este ca acum aveti mai mult timp pentru lucrurile care va fac placere?

Pentru ca utilitatea serviciului E-factura, un proiect de suflet al echipei CEZ Vanzare, a fost apreciat de clientii nostri si pentru ca vrem sa le oferim acestora solutii confortabile si rapide, am decis sa mergem mai departe si sa dezvoltam conceptul.

Acum, clientii CEZ Vanzare au posibilitatea de a achita factura aferenta energiei electrice consumate la aproape orice banca, doar prin introducerea codului de client, fara a mai fi necesara tiparirea facturii.

De asemenea, din dorinta de a face comunicarea cu clientii cat mai usoara si de a facilita interactiunea cu acestia, am demarat proiectul prin care dorim sa punem la dispozitia acestora, cu ajutorul corespondentei electronice (adresa de e-mail) toate informatiile utile in ceea ce priveste piata de energie.  Pornind de la viziunea noastra „CEZ Vanzare – energia de care are nevoie afacerea ta, partenerul de care ai tu nevoie”, am oferit deja clientilor non casnici posibilitatea de a beneficia  de un newsletter lunar, in care sunt incluse cele mai importante noutati legislative si comerciale, totul pentru a aduce mai aproape clientul de momentul in care pe piata de energie electrica din Romania apare ceva nou si important.

Nu uitati, este doar un simplu CLICK! Accesati link-ul urmator si va puteti convinge singuri: www.cez.ro/ro/servicii/e-factura.html

Echipa CEZ Vanzare este alaturi de dumneavoastra pentru a va sprijini in acest demers. Trebuie doar sa ne contactati!

Asadar, va invit sa ne inrolam impreuna in echipa celor care iubesc natura si o protejaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu