luni, 23 februarie 2015

De ce prefer canalele de comunicare online?

Pornind de la o realitate a societatii contemporane aflata sub incidenta progresului, putem afirma faptul ca, incetul cu incetul, comunicarea la distanta prin intermediul mediului virtual devine o necesitate a vremurilor in care timpul costa in mod real bani.

Vreau sa cumpar carti? Am posibilitatea sa accesez site-ul uneia dintre numeroasele librarii online si imi aleg cartea dorita. Astept cateva zile si cartea imi este livrata la domiciliu, gata pentru a fi citita.

Vreau sa aflu mai multe despre un produs nou lansat pe piata? Internetul imi pune la dispozitie toate informatiile pe care vreau sa le aflu, iar daca vreau sa-l si cumpar sunt doar la un click distanta de el.

Ma intereseaza o pagina de istorie? Tot internetul este cel care-mi ofera suficienta informatie pentru a stii daca este ceea ce caut sau nu.

Necesitatea unei comunicari eficiente si rapide si-a facut simtita prezenta si in sectorul utilitatilor, unde clientii isi doresc sa reduca timpul dedicat achizitionarii serviciilor.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, CEZ Vanzare a pus la dispozitia acestora serviciul E-factura CEZ Vanzare, prin care facturile si alte aspecte complementare comunicarii intre furnizor si client sunt primite prin intermediul e-mail-ului. 

Serviciul E-factura CEZ Vanzare ajuta clientii sa isi pastreze timpul si energia pentru lucrurile care le fac placere, reducand timpul de transmitere a corespondentei, crescand siguranta primirii si asigurand cresterea confortului in general. 

Numarul celor care au aderat la E-factura de la inceputul anului pana in prezent este de 9.5%, ceea ce arata ca suntem pe drumul cel bun in atingerea obiectivului de a oferi partenerilor nostri contractuali modalitati atractive de livrare a serviciilor.